5331 Kenderes, Szent István út 27. tel: +36 59/328-158 info@szakkozep-kenderes.hu
A szakma azonosító száma: 4 0721 05 10
Képzés időtartama: 3 év
A szakképzésbe történő belépés feltételei: érettségi
(állami ösztöndíjjal támogatott képzés)
A szakma tevékenysége és munkaterület leírása:
Kis mennyiségű, elsősorban általa megtermelt alaptermékeket, illetve ezekből előállított élelmiszereket állít elő és értékesít végső fogyasztók számára. Az általa megtermelhető alaptermékek köre:vágóállatok, tej, tojás, méz, növényi eredetű termények. A kistermelő munkája során érvényesíti atermékeinek kézműves jellegét. Kistermelői keretek között zöldség-, gyümölcs- és húsfeldolgozástvégez, tejtermékeket és sütőipari termékeket állít elő. A biztonságos termékelőállítás érdekébenszakszerűen irányítja az élelmiszer-előállítás folyamatait. A termékelőállításhoz kapcsolódó termék-nyomonkövetési és termékbiztonságot igazoló dokumentumokat vezet. Termékeit értékesítheti vendégasztal üzemeltetése keretében is. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmi-szerhigiéniai, technológiai, tűz-, munka-, baleset-, és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával végzi.
Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
Hozzászólás *
Név *
E-mail cím *
Honlap
A nevem, e-mail címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.
Hozzászólás küldése
Akadálymentesítés eszközei